Small is the new big: Pop up Hub

De Impact Hub is een internationaal netwerk van 40 fysieke Impact Hub’s waar 7000 leden een nieuwe wereld creëren. Elke Impact Hub creëert een eigen dynamisch ecosysteem waar impact ondernemers in groeien en bloeien.

Bij de Impact Hub staat collaboratie centraal, zowel de ruimte is daarop ingericht als de ‘host’ die actief connecties faciliteren. Daarnaast organiseert de impact hub verschillende trainingen, evenementen en workshop die aansluiten bij de behoefte van de leden. Mede hierdoor ondersteunt de impact Hub ondernemers in verschillende fases de nodige kennis en ervaring te ontwikkelen om de volgende stap in hun onderneming of initiatief te kunnen nemen.

Tijdens een pop-up Hub wordt het eco-systeem van de Impact hub lokaal gecreerd in verbinding met de locale partner. Dus tijdens de Groene Golflengte kun je een dynamische ruimte verwachten waar interactie, netwerken en co-creatie centraal staan. Een ruimte die uitnodigt tot collaboratie, nieuwe inzichten, je triggered net een stap verder te denken en je ondernemerschap stimuleert. In andere woorden kom het ervaren!

http://amsterdam.impacthub.net/

Programma

Pop Up Hub (gehele dag, grote zaal)

We starten om 10 uur met een welkom en een uitleg van de mogelijkheden. De dag eindigt rond 16.30 met een borrel.

Workshops (gehele dag parallel aan hub)

  1. Workshop sociaal ondernemen

  2. Staatsbosbeheer als maatschappelijke onderneming

Inschrijven